Sås med sting

Jag är en ju en stark anhängare av romsås. Gott till mycket; potatisplättar, avocado, rostbröd, fiskpinnar, nästan allt... Men ibland så får man liksom nog. Ikväll önskade barnen fiskpinnar (igen) med ugnspotatis (igen) och jag vägrade att äta romsås till igen! Mamma-strejk. Basta. Inte för att det bekommer mina ungar som helst dränker sin mat i remouladsås eller sweet chili, men mig. Alltså fick jag ju snabbt slänga ihop något som inte smakade som allt annat. Och faktiskt så funkade det över förväntan till fisken. Kan faktiskt tänka mig att göra om den här bravaden till andra rätter också tror jag! Men stark var den och man måste gilla lök, annars blir det ingen kul erfarenhet.

1 burk creme fraish
1 rågad msk dijonsenap
1 medelstor scharlottenlök
4 tsk kapris
salt, peppar

Hacka löken i små bitar, hacka ev även kaprisen om du orkar. rör ihop allt till en sås. smaka av och reglera med mer senap om du vill. Poff, en sås med bett på tungan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0