Risgrynsgröt

Nej, jag tänker inte lägga upp ett recept på gröt, för det står på förpackningen med grötris. Det enda jag tänker kommentera är att det är bra med en klick margarin i grytan och om man kan så koka gärna i en gryta/kastrull med släpp-lätt-beläggning för det är ett elende att skura bort fastbränd gröt...
Koka gärna mycket och ät en smörgås till.
Hos oss äter vi med sirap och kanel, hos andra med saftsås, socker, smör, sylt, äpplemos osv.
Om du vill laga kålpudding nästa vecka så spara lite gröt, Jag gör en rejäl kålpudding och tar undan drygt 4 dl gröt till detta!
Man kan även frysa gröten och laga sin kålpudding en annan dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0